Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Kantopsluiting en borderranden

Het aanleggen van borderranden wilt u uiteraard ook duurzaam doen. Tevens moet het praktisch en eenvoudig aan te leggen zijn. Daarom hebben wij voor u afboording geselecteerd die voor 100% bestaat uit gerecycleerde kunststof en van Nederlands fabricaat. De producten zijn duurzaam en kennen een lange levensduur.

Wij leveren de afboording en de bevestigingspaaltjes van Ekoboard in diverse lengten, hoogten en kleuren. Daarnaast hebben we twee soorten van het merk Bera, eveneens een mooie oplossing voor het aanbrengen van kantafsluiting. 
Bezig met laden...

Verschillen tussen Ekoboard en Bera

In principe zijn beide producten breed toepasbaar en zeer vergelijkbaar. Langs een boorder in uw tuin zijn beide bijvoorbeeld geschikt. Ekoboard is een zwaarder en daardoor misschien wel sterker product. In combinatie met de bevestigingspaaltjes daardoor zeer geschikt voor het aanleggen van wandelpaden die veel belopen worden of randen langs een vijver. Bera daarentegen is eenvoudiger en misschien ook wel sneller aan te brengen en een prima kantafsluiting tussen bijvoorbeeld het gazon en de border.  


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten