Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Speelzand

Speelzand is een type zand waar kinderen - en natuurlijk ook volwassenen - geweldig mee kunnen spelen. Deze zandsoort wordt gebruikt voor het vullen van de zandbak in de tuin, op scholen, buitenschoolse opvang, kinderdagverblijven en de speeltuin. Ook kan speelzand worden gebruikt als ondergrond bij bijvoorbeeld speeltoestellen en glijbanen. Daarnaast is speelzand ook uitermate geschikt voor het vullen van de zandtafel/speeltafel.

Speelzand is uiteraard een schone zandsoort, vrij van schelpen en andere scherpe stukjes - dus extra veilig voor kinderhanden! Wanneer speelzand wordt gemengd met een klein beetje water kunnen er de mooiste bouwwerken en zandkastelen mee worden gemaakt.

Speelzand kopen? Bekijk hieronder het aanbod van speelzand van Zand.nl
 Het speelzand wordt verpakt in handige big bags. De getoonde prijzen zijn inclusief btw en gratis bezorging op de door u gewenste locatie - dat kan bijvoorbeeld ook een basisschool, kinderdagverblijf o.i.d. zijn. De levertijd bedraagt 3 tot 5 werkdagen

Heeft u een vraag over ons speelzand of heeft u hulp nodig bij uw bestelling? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten