Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Zand kopen op Zand.nl

Zand kopen op Zand.nl Zand kopen? Dan bent u op Zand.nl aan het juiste adres! 
Om verschillende redenen kunt zand nodig hebben; misschien bent u bezig met een tuinproject en heeft u hiervoor ophoogzand nodig, maar misschien bent u ook wel ondernemer of aannemer en heeft u voor een groot (bouw)project bijvoorbeeld brekerzand, straatzand of betonzand nodig.

Op zoek naar zand? Op Zand.nl vindt u een uitgebreid assortiment verschillende zandsoorten.

Waar heeft u zand voor nodig? | Zandsoorten

Zand is er in vele verschillende soorten. Voor elk project is een bepaald zandtype benodigd. Welk type zand u nodig heeft, is afhankelijk van het doel waarvoor u het zand wilt gaan gebruiken. Als u bijvoorbeeld zand voor metselwerk nodig heeft, betreft dit een ander zandtype dan dat u zand voor het vullen van de zandbak nodig heeft. De korrelgrootte en de samenstelling van het zand bepaalt of het zandtype geschikt is voor uw toepassing.
 

Hoeveel zand heb ik nodig?

Op Zand.nl wordt zand per kuub (1m3) verkocht. Hoe meer zand u van een bepaald type bestelt, hoe goedkoper het wordt. Wilt u weten hoeveel zand u voor een bepaald project nodig heeft? Bepaal in eerste instantie waarvoor u het zand gaat gebruiken. Voor verschillende toepassingen berekent u de hoeveelheid op een andere manier. 

Voorbeelden:

Vullen van de zandbak
Bereken de lengte en breedte van de zandbak en bepaal hoe hoog u het zand in de zandbak wilt hebben. Bij een zandbak van 2 x 3 meter en een zandhoogte van 25 cm heeft u: 2 x 3 x 0,25= 1,5m3 zand nodig.

Kunstgras instrooien
Voor het instrooien van kunstgras met instrooizand wordt 5 tot 7 kilo zand per vierkante meter (m2) aangeraden. Heeft u een kunstgazon van 3 bij 8 meter (=24m2), dan heeft u 120 tot 168 kilo instrooizand nodig. 

Weet u niet precies hoeveel zand u nodig heeft voor een bepaald project? Wij adviseren u graag. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Zand bezorgen

Zeker wanneer u een grote hoeveelheid zand nodig heeft, is het praktisch wanneer het zand wordt geleverd op de locatie waar u het nodig heeft. Wanneer u zand op Zand.nl koopt, wordt het zand gratis bij u bezorgd. Tevens heeft u bij ons de keus om het zand in big bags of losgestort te ontvangen. 

Zand bestellen op Zand.nl 

Op zoek naar kwalitatief en voordelig zand? Op Zand.nl koopt u eenvoudig en snel diverse zandsoorten. 

Ons aanbod zand bestaat uit:
 
  Luc     08-08-2022 10:48     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.