Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Valzand

Valzand - ook wel bekend onder de namen ‘valbreekzand’ en ‘valbrekend zand’ - is uitermate geschikt als zachte en valdempende ondergrond bij speeltoestellen, glijbanen, klimrekken, sportvelden voor beachvolleybal / beachvoetbal en andere valondergronden.

Door de grovere structuur van deze zandsoort, is valzand minder geschikt voor het vullen van zandbakken. Op zoek naar zandbakzand? Dan kun je beter kiezen voor speelzand.

Een kenmerk van valzand is dat het zeer goed waterdoorlatend is. Dat betekent dat het water niet lang op het oppervlak van het zand blijft liggen. Erg belangrijk en handig!

Valzand kopen? Bekijk hieronder het aanbod van valzand / valbreekzand
 Het door u bestelde valzand wordt geleverd in big bags. De getoonde prijzen zijn inclusief btw en gratis bezorging op de door u gewenste locatie. Het valzand wordt binnen 3 tot 5 werkdagen geleverd.

Heeft u een vraag over valzand of heeft u hulp nodig bij uw bestelling - bijvoorbeeld over hoeveel valbreekzand u nodig heeft voor een bepaalde oppervlakte? Aarzel niet en neem gerust contact op met onze klantenservice.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten