Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Zilverzand - Veelgestelde Vragen

Zilverzand - Veelgestelde Vragen Op Zand.nl heeft u de keuze uit verschillende soorten zand. De meeste informatie over ons assortiment zand is te vinden op de diverse categorie- en productpagina’s. Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en u te helpen in uw keuze en afweging voor een bepaald zandproduct, zetten we de meestgestelde vragen over de verschillende types zand op een rijtje. Met deze keer: alles wat u moet weten over zilverzand.

Wat is zilverzand?

Zilverzand is een fijnkorrelige zandsoort. Het betreft zeer zuiver zand met een laag ijzergehalte en bestaat bijna geheel uit kwarts

Waar wordt zilverzand voor gebruikt?

Zilverzand kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt. Het wordt o.a. gebruikt om grasmatten mee in te strooien of voor het maken van een fijne mortel/specie voor tegelwerk. Daarnaast wordt zilverzand ook gebruikt als bodemmateriaal in volières en vogelkooien. 

Wat is een andere benaming voor zilverzand?

Andere benamingen voor zilverzand zijn kwartszand, witzand, voegzand, vogelzand en silicumzand.

Is zilverzand geschikt voor kunstgras?

Bijna ieder kunstgras moet worden ingestrooid met zand. Zilverzand is hier een goede optie voor. Door de fijne structuur van het zilverzand, worden de vezels van de kunstgrasmat niet beschadigd. Daarnaast bevat zilverzand geen schadelijke stoffen, waardoor u het veilig kunt gebruiken - ook wanneer u huisdieren heeft. Ten slotte heeft zilverzand de eigenschap dat het snel opdroogt en het water goed doorlaat. Een ideale keuze om uw kunstgras in te strooien!

Kan ik zilverzand gebruiken voor mortel/specie?

Zilverzand kan gebruikt worden voor het maken van een fijne specie/mortel, bijvoorbeeld voor specifiek tegelwerk. Heeft u echter zand nodig voor grotere projecten, dan raden we voor het mengen met cement metselzand aan.

Lees ook: Hoe maak je metselspecie? | Gebruik kwalitatief metselzand!

Waar kan ik zilverzand kopen?

Op Zand.nl kunt u eenvoudig en snel zilverzand bestellen. Het zilverzand kan losgestort worden of u bestelt het zilverzand in big bags. Een groot voordeel van bestellen op Zand.nl: hoge kwaliteit, snelle levering en gratis bezorging.

Wat kost zilverzand?

Op zoek naar goedkoop zilverzand? Bekijk dan eens de aanbiedingen voor zilverzand op Zand.nl. Voor €184,95 bestelt u al 1400 kg zilverzand!

----

Hebt u een andere vraag over zilverzand of één van onze andere zandproducten? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 033-2022 121 of klantenservice@groundcovergroup.nl


LEES OOK:

 
  Luc     10-01-2022 10:30     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.