Snelle levering in heel Nederland Alleen de beste kwaliteit Gratis verzending Van 1 tot 10.000M²

Losgestort zand kopen op Zand.nl

Losgestort zand kopen op Zand.nl
Misschien herkent u het wel; voor een bepaald project heeft u een grote hoeveelheid van een bepaalde zandsoort nodig. Om het zand in huis te halen, dient u een aantal keer naar de bouwmarkt op en neer te rijden. En dan nog niet te spreken over het dragen van al die zakken zand! Dat moet toch anders kunnen? Het antwoord daarop is eenvoudig: zand losgestort bestellen en aan huis laten bezorgen!Waarom zand losgestort bestellen? | De voordelen

Door zand losgestort te laten leveren, profiteert u van verschillende voordelen. We zetten de belangrijkste voordelen op een rijtje:
  • Geen gesjouw met zware zakken zand
  • U hoeft niet (een aantal keer) op en neer te rijden om zand te halen
  • Losgestort zand is in de meeste gevallen goedkoper dan zand in zakken of zand in big bags
  • Het scheppen van losgestort zand is vaak gemakkelijker dan het scheppen van zand uit zakken of big bags
  • Je kunt een precieze hoeveelheid zand bepalen en bent niet afhankelijk van de standaardinhoudsmaten van zandzakken en big bags.


Welke soorten zand kan ik losgestort kopen?

Alle zandsoorten uit het assortiment van Zand.nl zijn losgestort te bestellen. 
Ons aanbod zand bestaat uit:

Losgestort zand bestellen op Zand.nl

Op zoek naar kwalitatief en voordelig zand voor uw project? Op Zand.nl koopt u snel en eenvoudig verschillende zandsoorten losgestort. Dit is zeker de voordeligste keuze als u meer dan 20m3 zand nodig heeft. Wanneer u minder dan 20m3 zand nodig heeft, raden wij u aan om zand in big bags te kopen. Een offerte voor losgestort zand vraagt u eenvoudig aan middels ons aanvraagformulier. Na uw akkoord wordt het bestelde zand binnen 3-5 werkdagen op de afgesproken locatie GRATIS gestort.

---

Hebt u een vraag over losgestort zand of een bepaalde zandsoort? Neem gerust contact op met onze klantenservice via 033-2022 121 of klantenservice@groundcovergroup.nl 


 
  Luc     06-12-2021 16:24     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.